2020 Diverse Winterswijk, Cadzand, .....
23 - 25 februari: Mechelen

Hannie en Bart mochten 2 weekjes bij bekenden op hun huis passen in Mechellen. Vlak bij Gé en Liesbeth. Wij mochten met de camper een paar nachtjes op hun terrein verblijven. Natuurlijk heerlijk om te wandelen en te fietsen en om Lies en Gé weer eens te bezoeken.
Het was gezellig met Hannie en Bart die ook nog prima voor ons zorgden.

18 en 19 april: Winterswijk

Terwijl Covid-19 de wereld in zijn greep heeft gekregen, willen we er toch even tussenuit. Waarheen? We gingen naar Winterswijk.
Op camping Lutje Kossink, Winterswijk.
Een kleine camping. Met 1 nachtje verblijf kwam er 2 keer de Boa’s voor controle op gedrag op de camping.
Tijdens deze corona-stress krijg ik vlak voor de camping een enorme hooikoortsaanval. Er was ook veel droog gras, maar zo als dit nog nooit meegemaakt. Door een regenbui werd het hanteerbaar.

30 mei - 2 juni: Cadzand

We verblijven op camping de Essenhoeve.

Een mooie camping. We gaan er met name met de fiets op uit. Maar de fietspaden zijn werkelijk overvol. Tijdens deze anderhalve meter wereld moet je niet hier langs de zee gaan fietsen.
Bezoekje aan het mooie natuurgebied Het Zwin biedt alle ruimte.

13 + 14 Juni Oostvaardersplassen

De Oostvaardersplassen is een aangelegd natuurgebied, wat uniek is. Het leverde weer mooie plaatjes op, van flamingo, pad tot vos.26 - 28 juni Elsendorp


Ja, bloot in de sauna, bloot op het strandje. Laten we het ook eens op een camping proberen. Prima bevallen, en een prachtige camping. Natuurlijk was er van alles vanwege corona gesloten, maar er was wel een mooi natuurzwembad. Mooi weer, dus met enige kledingstuk aan, de zonnebril, plons ik er in. Ja, die bril ligt daar waarschijnlijk nog op de bodem van het zwembad.Home